Les cases han quedat a tocar del precipici (Reuters)

Tres mansions de luxe, al caire d'un penya-segat a Califòrnia després d'un aiguat

Les autoritats han revisat la zona i consideren que no hi ha perill imminent d'esfondrament, malgrat que hi ha fonaments que han quedat del tot descalçats

Redacció/ReutersActualitzat

Tres mansions de luxe de Califòrnia han quedat a tocar d'un penya-segat davant del mar per culpa d'una gran esllavissada provocada pels intensos aiguats que hi van caure durant el cap de setmana.

Les imatges aèries captades a Dana Point mostren les cases arran del precipici després que una gran quantitat de terra s'enfonsés i acabés caient a l'aigua.

Tot i això, alguns dels fonaments han quedat penjant, però no han cedit. De fet, segons els mitjans locals, les autoritats de Dana Point han inspeccionat la zona i consideren que no hi ha un perill imminent d'enfonsament.

 

L'esllavissada arriba pocs dies després que les fortes pluges que van assotar el sud de Califòrnia i que han provocat nombroses destrosses.

Això, expliquen els experts del país, és una conseqüència més de la crisi climàtica, que aguditza els fenòmens meteorològics i els fa més perillosos. De moment, els meteoròlegs de Califòrnia ja han pronosticat noves tempestes per als pròxims dies.

 

ARXIVAT A:
Viral Estats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut