El vídeo, gravat per les càmeres de seguretat, l'ha compartit la botiga al seu compte de TikTok (@bestonetoteng1)

Se li enganxa l'abric en una persiana, queda penjada cap per avall i el vídeo es fa viral

"Hauré d'aprendre a portar la fama i anar sempre maquillada", ha dit la dona a la BBC després que el vídeo captat per les càmeres de l'establiment hagi superat els 2 milions de reproduccions

Actualitzat

Anne Hughes, una dona britànica de 72 anys, s'ha convertit en un fenomen viral en només 24 hores. És la protagonista d'un vídeo que ja supera els 2 milions de visualitzacions a TikTok, on es veu com es queda atrapada a la persiana de l'establiment on treballa. I s'hi queda penjada durant uns segons.

Hughes treballa netejant una botiga de la cadena Best One, al poble de Tonteg, a Gal·les. En declaracions a la BBC, explica que es trobava recolzada contra la persiana de l'aparador de la botiga, com cada matí, mentre esperava l'hora d'obrir.

Va ser aleshores quan el propietari va activar la persiana des de dins, i ella s'hi va quedar enganxada: "Quan em vaig adonar que m'havia atrapat, vaig començar a cridar, però ell no em sentia".

 

El vídeo, gravat per les càmeres de seguretat de la botiga, mostra com la jaqueta de Hughes s'enganxa a la persiana que, mentre es va apujant, eleva de terra la dona fins a quedar penjada cap per avall.

El propietari, que finalment s'adona de la situació, és qui l'ajuda a baixar agafant-la en braços. Ella recorda com li va demanar que tingués molt de compte amb el seu cap, que apuntava contra el terra: "Tenia por de caure".

"He après la lliçó"

Hughes reconeix que el seu cap l'havia advertit més d'una vegada que no s'apropés tant a la persiana, que s'hi podria quedar atrapada, però que no havia fet molt cas de l'advertència i que ha "après la lliçó".

Ara es pren amb humor la situació i bromeja sobre la viralitat del vídeo: "Hauré d'aprendre a portar la fama i anar sempre maquillada".

 

 

 

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut