Les abelles feia 8 mesos que estaven treballant en el seus ruscos (iStock)

Descobreix que els monstres que sentia la filla de nit eren en realitat 60.000 abelles

Havien fet dos enormes ruscos darrere d'una paret de l'habitació de la nena i hi entraven per la teulada a través de la xemeneia

RedaccióActualitzat

Una nena de Carolina del Nord, als Estats Units, ha viscut un autèntic malson, literalment. Saylor Class, de 3 anys, no parava de repetir que de nit sentia monstres a la seva habitació.

Al principi, els seus pares van pensar que era fruit de la imaginació de la nena i no hi van donar més importància. Però passaven les setmanes i la petita repetia, una nit i una altra, que sentia uns sorolls estranys dins d'uns dels armaris del dormitori.

Davant la insistència, els pares van decidir investigar més seriosament què podia estar passant. Va ser llavors quan van detectar un important trànsit d'abelles a la teulada de la casa. A partir d'aquí, van començar a lligar caps.

Amb l'ajuda d'una càmera tèrmica, primer, i d'un apicultor, després, van confirmar l'origen del misteriós brunzit que tenia la seva filla angoixada: dos enormes ruscos d'abelles darrere d'una paret de l'habitació.

Ashley Massis Class, la mare de la nena, ha penjat a les xarxes algunes de les imatges de la inquietant troballa:

 

@classashley What nighthmares are made of #bees #toddlersoftiktok #toddlers ? Oh No - Kreepa


I és que hi havia prop de 60.000 abelles, allà dins, repartides en dos grans ruscos --amb dues reines-- que havien anat construint durant uns 8 mesos, entrant des de la teulada de la casa, pel forat de la xemeneia.

Les abelles són una espècie protegida als Estats Units i l'apicultor va haver d'extreure-les amb molta cura, traslladant-les a un lloc segur. Fins i tot s'ha pogut aprofitar la mel que havien fet.

 

@classashley Replying to @Brooke Day 1 Bee Removal with a Beekeeper #bees #savethebees #earthday #nightmarefuel ? A Gentle Sunlight - James Quinn


Importants costos i afectacions

Però el descobriment, a més d'aclarir l'origen dels misteriosos sorolls que sentia la petita Saylor, també ha permès aturar el que, de fet, era una amenaça per a la mateixa estructura de l'antiga casa.

La família ha dit que les despeses que ha comportat tota l'operació de sanejament s'han enfilat fins als 20.000 dòlars ja que, a més de la retirada de l'enorme doble rusc i la reparació de les parets afectades, també ha quedat malmès el sistema elèctric de la casa.

 

ARXIVAT A:
Viral Medi ambientEstats UnitsBiodiversitat
Anar al contingut