Madrid

Prejubilen un conseller delegat del BBVA amb 3 milions d'euros a l'any i una prima de 56 d'aquí a deu

En aquest context de crisi econòmica, i quan els líders europeus debaten sobre retallar les primes dels alts directius financers, s'ha sabut el que cobrarà el ja exconseller delegat del BBVA. José Ignacio Goirigolzarri es prejubilarà i, de moment, rebrà 3 milions d'euros l'any. Però quan es jubili, d'aquí a deu anys, li pagaran una prima extra de 52 milions d'euros, l'equivalent a 8.600 milions de les antigues pessetes.

Actualitzat
Goirigolzarri, que abandona el càrrec "de mutu acord amb l'entitat", era la mà dreta del president Francisco González i feia més de 30 anys que era a l'entitat bancària. El seu càrrec l'ocuparà Ángel Cano, actual director de Recursos Humans del BBVA.

La substitució de Goirigolzarri coincideix amb la decisió de González de posar en marxa, amb el suport del consell d'administració, "un nou esquema organitzatiu i de gestió" a l'entitat que permetrà avançar amb més rapidesa cap a un model de creixement encara més innovador, més eficient i amb un enfocament més important al client", segons el BBVA.
Anar al contingut